Sanden paa havet - en livsnyters betroelser 

 

 

 

Dette er en betalt annonse.Jeg annonser bare for firmaer jeg selv har brukt - og er fornøyd med.
 
I mange år har jeg brukt Mobildata Fagernes til mobiltelefoner. Siden de nå også har hvitevarer, ble det et naturlig samarbeid da jeg pusset opp kjøkkenet i vår. Topp service - alltid!
Hvis du klikker på logoen deres, kommer du til hjemmesiden deres på Facebook
 
Har dui lyst å gi tilbakemelding?
Bruk Gjesteboken til bloggen eller skriv på Facebooksiden min, Øivind Sanden.
Arkiv   Før avreise, 18. mars 2016

 

Velkommen til blogg:sandkorn

Velkommen til blogg:sandkorn. Velkommen til å følge meg på min drømmereise: Europakysten på langs, meter for meter.
Bloggen er blitt til fordi så mange mennesker har fortalt at de har lyst til å følge med på hva jeg opplever underveis.
Jeg innrømmer at denne interessen kom overraskende på meg. Etter mange år som "halvoffentlig" person i Valdres, var det min plan å seile avgårde stille og rolig, inn i glemselen. Helt ærlig.
Men reaksjonene fra hundrevis av Facebookvenner har fått meg til å skrinlegge det perspektivet. Dere som kjenner meg godt, vet at når jeg går inn for noe, så gjør jeg det så til de grader. Som oftest i overkant, vil mange si.
Men det får så være. Jeg koser meg med mine "manier".

Derfor er jeg stolt over å kunne ønske velkommen til portalen min, "Sanden paa havet - en livsnyters betroelser" og "blogg:sandkorn".

Jeg håper du vil bevege deg rundt i "web-universet" mitt. Jeg blir kjempeglad om du deler dine reaksjoner på Facebookprofilen min eller i gjesteboken i bloggen. Ros og ris. Forslag til forbedringer, nyvinninger, hva som helst....så lenge det er ærlig.

Disse websidene ville vært umulige uten  Gerhard Bakke. Han er ansatt hos Skipstømraren på Jensaneset i Sagvåg på Stord.
På dagtid har han brukt de siste tre årene til å endevende skuta mi. Det finnes ikke en ledning som ikke er skiftet. Nye ideer, som webastovarmede radiatorer, vaskemaskin, fryseskap osv, er kommet som perler på en snor. Han har også brukt mye tid på å slipe ned hele skuta, centimeter for centimeter og påføre ny coelan-lakk
Han har gjort en fenomenal jobb for meg, rett og slett
Han er iderik, kreativ og har en god dose gener fra Reodor Felgen.
Noe av det som er spesielt med Gerhard, er at mannen også har høy kompetanse innen datakunnskap. Så da Gerhard tilbød meg hjelp med bloggen takket jeg ja uten å blunke.
Hvor mange timer og netter han har stirret inn i datamaskinen for å få det hele til, tror jeg knapt Vår Herre har oversikten over. Og når han tror han har løst det, kommer jeg med nye vinkler og ideer som har krevd ekstra innsats.
Gerhard har fått egen kopp ombord. Det er en ære som ikke mange kommer til å oppnå!

Jeg er rett og slett utrolig takknemlig til Gerhard på så mange plan for at drømmen om å seile Europakysten på langs, meter for meter, nå lar seg realisere.

Kjære leser, jeg håper du koser deg med mine skriverier. Og jeg håper jeg klarer å formidle mine opplevelser underveis på en slik måte at du vil synes det er verdt å besøke websidene mine med jevne mellomrom.

Selv om vi har forsøkt å luke ut de verste feil og mangler i en testperiode, vil det helt sikkert være ting som ikke fungerer optimalt på de ulike plattformer. Gi meg tilbakemeldinger, så forsøker vi å justere så godt vi kan.

Jeg har som mål å oppdatere bloggen minst 4 ganger i uka. Og så får vi se hvilken inspirasjon jeg får til å dele matopplevelser i "Byssa". Loggen blir oppdatert hver dag jeg har skiftet havn.
       Hjem   Gjestebok